Πατήστε play περιμένετε 5 δευτερόλεπτα. Αν κάποιο από τα Link δεν παίζει γράψτε το στα σχόλια. Ενεργοποιήσετε το Adblock Chrome & Firefox ( Adblock: uBlock Origin)
Favorite

Singles (1992)

ο ενδιαφέρον της ταινίας του Κρίστοφερ Κρόου βρίσκεται στο ότι καταφέρνει μέσα από ένα σπιρτόζικο σενάριο ν’ αποτυπώσει αυτή τη νέα κοινωνική πραγματικότητα επηρεασμένος από τον Woody Allen και τη Νόρα Έφρον, ο Κρόου κάνει ένα σινεμά χαρακτήρων, όπου οι ήρωες συνομιλούν στην κάμερα κι εκμυστηρεύονται τις σκέψεις τους στο θεατή.
Με τα αστεράκια δεν αξιολογώ την ταινία αλλά βαθμολογώ την διασκέδαση που μου πρόσφερε, αυτή είναι και η έννοια αυτού του blog, οπότε ναι θα βάλω 4 αστέρια στο «Singles» γιατί με διασκέδασε αφάνταστα.
Παρακολουθούσα την σκηνή του Seatlle , το Grunge από τις αρχές της και μια ταινία που δείχνει το Σιάτλ έτσι όπως το φανταζόμουν, όπου μια οποιαδήποτε βραδιά μπορείς να πάς σε ένα μπαρ και να ακούσεις ζωντανά τους Alice In Chains είναι σαν φαντασίωση. Επίσης, όταν γυρίστηκε το «Singles», οι Pearl Jam και οι Nirvana μόλις είχαν βγάλει τον πρώτο τους δίσκο, οι Alice in Chains μόλις έβγαζαν τον δεύτερο δίσκο τους το περίφημο Dirt και οι Soundgarden είχαν ήδη κυκλοφορήσει τρεις δίσκους αλλά δύο χρόνια αργότερα θα έβγαινε το Superunknown με το οποίο κέρδισαν παγκόσμια αναγνώριση .
Τίτλοι τραγουδιών από την υποτιθέμενη μπάντα του Ματ Ντίλον, ενέπνευσαν τους Soundgarden και τα έκαναν τραγούδια, ένα από αυτά είναι το Spoonman , που αργότερα έγινε τρομερή επιτυχία και τους ανέδειξε σε σούπερ μπάντα. Μάλιστα, ακούγεται στην ταινία το ντέμο που είχαν προλάβει να ηχογραφήσουν.
Πολλά cameo από Eddie Vedder, Chris Cornell, Jerry Cantrell, Tim Burton, Ζαβιέ ΜακΝτάνιελ.
Οι Nirvana τελευταία στιγμή αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο σάουντρακ.
Ένας από τους πρώτους ρόλους του Paul Giamatti που προλαβαίνει να πει μόνο μια λέξη: «Τι;».

Duration: 99 min

Release:

IMDb: 6.7

Comments

Αφήστε μια απάντηση