Πατήστε play περιμένετε 5 δευτερόλεπτα. Αν κάποιο από τα Link δεν παίζει γράψτε το στα σχόλια. Ενεργοποιήσετε το Adblock Chrome & Firefox ( Adblock: uBlock Origin)
Favorite

Mosaic (2019)

Το Mosaic είναι η νέα πρωτοποριακή σειρά του HBO, από τον Steven Soderbergh (The Knick, The Girlfriend Epxerience, Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen, Logan Lucky), τον Ed Solomon (Men in Black, Now You See Me) και τον Casey Silver (Hidalgo, The Forbidden Kingdom), που αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια. Αυτό που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι τον Νοέμβριο του 2017 θα κυκλοφορήσει το MOSAIC app, μία διαδραστική εφαρμογή μέσω της οποίας ωστόσο ο θεατής θα έχει συμμετοχή. Οι επιλογές που θα κάνει ο θεατής θα ενεργοποιουν διαφορετικές οπτικές και διαφορετικές λύσεις της υπόθεσης και στη συνέχεια τον Ιανουάριο του 2018 θα τη συγκρίνει με την αφήγηση του Soderbergh και του Solomon.

Υπόθεση: Η σειρά αφηγείται μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία μιας διάσημης ηθοποιούς, της Olivia Lake και με τη βοήθεια της διαδραστικής εφαρμογής που συστήνει η σειρά θα υπάρχουν διαφορετικές αφηγήσεις, διαφορετικοί χαρακτήρες που εμπλέκονται στην υπόθεση και στο τέλος ο θεατής θα λύνει μόνος του το μυστήριο του φόνου, μέσα από διαφορετικές οπτικές.

Τα Επεισόδια Με Αστερίσκο Είναι Χωρίς Υπότιτλους 01, 02*, 03*, 04*, 05*, 06*

Mosaic (2019)
Mosaic (2019)
Mosaic (2019)
Mosaic (2019)
Mosaic (2019)

Comments

Αφήστε μια απάντηση