Πατήστε play περιμένετε 5 δευτερόλεπτα. Αν κάποιο από τα Link δεν παίζει γράψτε το στα σχόλια. Ενεργοποιήσετε το Adblock Chrome & Firefox ( Adblock: uBlock Origin)
Favorite

In the Heat of the Night (1967)

Ιστορία ενός Εγκλήματος: Ο κ. Colbert, ένας πλούσιος επιχειρηματίας από το Σικάγο ο οποίος σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα εργοστάσιο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη του Μισισιπή, βρίσκεται δολοφονημένος. Ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, Bill Gillespie (Rod Steiger) αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το έγκλημα.
Τη νύχτα του φόνου ένας Αφρο-Αμερικανός από τον Βορρά, ο Virgil Tibbs (Sidney Poitier), διερχόμενος από την πόλη, συλλαμβάνεται από τον αστυνόμο Sam Wood (Warren Oates) στο σιδηροδρομικό σταθμό, με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο πορτοφόλι του.
Ο Gillespie, που διακατέχεται από προκατάληψη εναντίον των νέγρων, δεν αργεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι ο Tibbs είναι ο δολοφόνος. Λίγο αργότερα όμως θα παραδεχθεί το μεγάλο λάθος του καθώς θα εξακριβωθεί, ότι ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί και κρατείται είναι ένας έμπειρος αστυνομικός του τμήματος ανθρωποκτονιών της Φιλαδέλφεια, ο οποίος ήταν περαστικός από εκεί.
Η Leslie Colbert (Lee Grant), χήρα του θύματος, απογοητευμένη από την ανικανότητα της τοπικής αστυνομίας να βρει τον πραγματικό ένοχο, εντυπωσιάζεται από την εμπειρία του Tibbs και με την μεσολάβηση του δημάρχου της πόλης, τον πείθουν να παραμείνει στην πόλη και να βοηθήσει το Gillespie, προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος.
Έτσι οι δύο άνδρες, αν και απρόθυμα, αναγκάζονται να συνεργαστούν…

Duration: 110 min

Release:

IMDb: 8.0

In the Heat of the Night (1967)
In the Heat of the Night (1967)
In the Heat of the Night (1967)
In the Heat of the Night (1967)

Comments

Αφήστε μια απάντηση