Πατήστε play περιμένετε 5 δευτερόλεπτα. Αν κάποιο από τα Link δεν παίζει γράψτε το στα σχόλια. Ενεργοποιήσετε το Adblock Chrome & Firefox ( Adblock: uBlock Origin)
Favorite

Bullets of Justice (2019)

Κατά τη διάρκεια του Γ ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η αμερικανική κυβέρνηση ξεκίνησε ένα μυστικό πρότζεκτ με την ονομασία «Army Bacon» με σκοπό να δημιουργήσει σούπερ στρατιώτες διασταυρώνοντας ανθρώπους με χοίρους. 25 χρόνια αργότερα τα υβριδικά γουρούνια κατέλαβαν την κορυφή της τροφικής αλυσίδας, τρώγοντας και καλλιεργώντας την ανθρωπότητα. Ο πρώην κυνηγός Rob Justice, πολεμάει για την τελευταία γραμμή της ανθρώπινης αντίστασης – μια ομάδα επιζώντων που κρύβονται σε μια πυρηνική αποθήκη βαθιά υπόγεια – και η αποστολή του είναι να ψάξει και να καταστρέψει τα υβριδικά γουρούνια.
Το Bullets of Justice είναι μια ταινία των Valeri Milev και Timur Turisbekov, αρχικά γυρίστηκε ως πιλοτικό επεισόδιο σειράς το 2017, αλλά το 2019 μετά από επανεξέταση μιας ιδέας επεκτάθηκε σε μια ταινία μεγάλου μήκους που έκανε πρεμιέρα στο London FrightFest Festival.

Duration: 76 min

Quality: WEBRip/720p

Release:

IMDb: 6.3

Comments

Αφήστε μια απάντηση