Πατήστε play περιμένετε 5 δευτερόλεπτα. Αν κάποιο από τα Link δεν παίζει γράψτε το στα σχόλια. Ενεργοποιήσετε το Adblock Chrome & Firefox ( Adblock: uBlock Origin)
Favorite

Bound (1996)

Παράνομα δεμένες: Η Corky(Gina Gershon),-άρτι αποφυλακισθείσα-, πιάνει δουλειά ως υδραυλικός σε άδειο διαμέρισμα συγκροτήματος πολυκατοικιών. Την πρώτη μέρα, συναντά στο ασανσέρ την σαγηνευτική Violet(Jennifer Tilly) και τον φίλο της Caesar(Joe Pantoliano), ο οποίος ξεπλένει χρήμα για την Μαφία. Γρήγορα οι δύο γυναίκες θα εμπλακούν σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση και η Violet, η οποία ασφυκτιά στον βίαιο κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, θα ζητήσει από την ερωμένη της να την βοηθήσει να κλέψουν $2,000,000, τα οποία ο Caesar πρόκειται να παραδώσει στο αφεντικό της Μαφίας, Gino Marzone. Τα πάντα δείχνουν να εξελίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά στην πλέον κρίσιμη καμπή, το απρόβλεπτο του χαρακτήρα του Caesar θα επιφέρει την πλήρη ανατροπή, οδηγώντας τους πάντες σε μια στροφοδίνη, όπου οι ρόλοι του θύτη/θύματος, αθώου/ενόχου, είναι πλέον δυσδιάκριτοι.

Οι Coen σμίγουν με τον Tarantino και ο Frank Miller συναντά τον Hitchcock, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο για τα αδέλφια Wachowski(Τριλογία Matrix, V for Vendetta, Cloud Atlas), σε ένα επικό film noir, που δεν δίστασε να τοποθετήσει το λεσβιακό ερωτικό θέμα στον πυρήνα της ιστορίας, δίχως ενοχές και απολογητική διάθεση.

Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)
Bound (1996)

Comments

Αφήστε μια απάντηση